Calendario

L M M J V S D
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 

VI Testing del Punt BV Camping El Pasqualet

Fecha evento: 
Sáb, 11/06/2016

VI Testing Fotogràfic del Punt BV Camping El Pasqualet de Caldes de Montbui

11 de Junio del 2016

Us informem que el dia 11 de juny realitzarem el nostre VI Testing Fotogràfic del Punt BV Camping  El Pasqualet. 

La nostra proposta per aquest any és fer un primer recorregut de la riera, partint d'un punt a prop del Càmping El Pasqualet. Durant el recorregut ens endinsarem al bosc de Ribera i veurem formacions de granit esculpides per l'aigua. Es començarà a las 9:30 i estarem fins les 13:30.

Un segon recorregut que tindrem després de dinar cobrirà una part de la riera de Caldes, a la mateixa Vila de Caldes de Montbui. El recorregut s'iniciarà des de la zona monumental de l'època romana i la Font del Lleó i abastarà un tram de la riera. Es començarà aproximadament a las 16H.

El primer recorregut és de dificultat mitjana. Es recomana l'ús de sabatilles per a aigua per travessar algun tram de la riera.

El dinar espot realitzar al càmping (no és obligatori) i el que estigui interessat, pot quedar-se a passar la nit al mateix càmping gaudint de descomptes dels membres de l'associació.

Vull comentar com sempre, sobretot pels que no coneixeu encara què és unTesting, que es tracta d’una activitat naturalista consistent a fotografia rel major nombre d'espèciesd'una àrea determinada, per pujar-les posteriorment al projecte de Biodiversitat Virtual. Els que tingueu dificultat e npujar les fotografies a: http://www.biodiversidadvirtual.org/ podeu demanar informació al correu: lluis.torrente.g@gmail.com

Lesfotografies s'han de fer respectant escrupolosament el medi ambient, d’acord amb el nostre codi ètic de conducta, i s’han d’evitar la intrusió i les captures.

És important que us poseu prèviament en contacte amb nosaltres per coordinar les excursions i les activitats. Ho podeu fer al número: 616895128 (Lluís).

Recomanacions:

·        Repelent de mosquits.

·        Protecció solar.

·        Sabatilles per l’aigua.

·        Tovallola.

 

Us esperem!

https://youtu.be/P9ViD3Wn4-c